Класифікація та визначення автентичності тютюнової сировини при проведенні судової товарознавчої експертизи
Анотація
У науковій статті, з метою вдосконалення експертизи тютюнової сировини, досліджено особливості її класифікації (ботанічної, географічної, товарної, міжнародної), вимоги до якості та безпеки для здоров’я і життя людини, а також вимоги до пакування й маркування. Розроблено методичні рекомендації щодо визначення автентичності тютюнової сировини, які можуть бути використані у практичній діяльності співробітників митних органів під час проведення експертизи товарів групи 24 Української класифікації товарів зовнішньоекономічної діяльності.
Завантаження
Посилання
Mykhailov, Ye. A. (2006). Analysis of the tobacco market in Ukraine. Ekonomika APK, 11, 94–98.
Mykhailov, Ye. A. (2006). Current state of the tobacco subcomplex of Ukraine. Scientific Bulletin of the National Agrarian University, 97, 126–128.
Sakun, L. M., Viedienina, Yu. Yu., Sukhomlyn, L. V., Tukalo, K. Yu., & Vashchenko, D. V. (2020). Management and logistics technologies in the changing conditions of the international competitive environment. Herald of Khmelnytskyi National University, 5, 203–207. https://doi.org/10.31891/2307-5740-2020-286-5-37.
Syrokhman, I. V., Zadorozhnii, I. M., & Ponomarov, P. Kh. (2007). Commodity science of food products. Libra.
Vakhmar, O. L. (2005). Organization of trading processes. Znannia.
Vovk, P. D. (2005). Trade in non-food products. Vyshcha shkola.
Dubinina, A. A., Sorokina, S. V., & Zelnichenko, O. I. (2010). Customs affairs. Tsentr navchalnoi literatury.
Kardash, V. Ya. (2005). Marketing product policy. KNEU.
Koltunov, V. A. (2009). Food raw materials. KNEU.
Авторське право (c) 2024 С. А. Трофимець
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.