Проблеми вдосконалення правового регулювання оперативно-розшукової діяльності та її узгодженості з кримінальним процесуальним законодавством України (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2018)
Розглянуто проблемні питання подальшого вдосконалення правового регулювання оперативно-розшукової діяльності у зв’язку з наявними неточностями, прогалинами та неузгодженостями з чинним КПК України. Проаналізовано наявну законодавчу та нормативно-правову базу з указаних питань, надано авторську оцінку, пропозиції й рекомендації щодо врегулювання і законодавчого вирішення виявлених проблем.
Keywords: реформування; оперативно-розшукова діяльність; удосконалення правового регулювання; протидія злочинам; законність; міжнародні правові акти; правовий інструмент; оперативні підрозділи; кримінальне провадження.