Криміналістична характеристика злочинів, що вчинюються у сфері економічної діяльності (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2018)
Розглянуто питання визначення криміналістичної характеристики злочинів як наукової категорії. Проаналізовано погляди науковців щодо поняття криміналістичної характеристики та встановлено особливості її складових елементів, характерних для злочинів у сфері економічної діяльності.
Keywords: криміналістична характеристика; злочин; спосіб посягання; предмет посягання; особа злочинця; сліди злочину; обстановка вчинення злочину.