ОФОРМЛЕННЯ ОРГАНАМИ ПОЛІЦІЇ МАТЕРІАЛІВ ПРО АДМІНІСТРАТИВНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2018)
Розглянуто порядок оформлення органами поліції матеріалів про адміністративні правопорушення, проаналізовано підстави для складення протоколу про адміністративні правопорушення, для доставлення особи в орган поліції та прийняття рішення щодо протоколу про адміністративні правопорушення і порядок його виконання уповноваженими на те посадовими особами. Особливу увагу звернуто на якість і законність оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення та притягнення особи до адміністративної відповідальності, здійснення контролю за адміністративним провадженням.
Keywords: адміністративні правопорушення; провадження; органи поліції; порядок оформлення матеріалів; уповноважена особа; виконання; контроль