ДЕЯКІ ПИТАННЯ ВИЗНАЧЕННЯ СУТНОСТІ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ У СФЕРІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПУБЛІЧНОГО ПОРЯДКУ (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2018)
Розглянуто сутність державного управління у сфері забезпечення публічного порядку. На підставі аналізу дефініцій «засада» і «державне управління» надано авторське бачення правових категорій «державне управління у сфері забезпечення публічного порядку», «засади державного управління у сфері забезпечення публічного порядку». Здійснено класифікацію засад державного управління у сфері забезпечення публічного порядку.
Keywords: державне управління; засади; публічний порядок; публічна безпека; правова сфера; конституційні засади; громадськість