Експертні інформаційні технології у збиранні та дослідженні комп’ютерних даних (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2025)
Доведено, що експертна інформаційна технологія – це система наукових положень, правових норм і заснованих на них методичних та організаційних рекомендацій щодо практичного використання технічних засобів, програм, систем, інформаційних масивів і баз даних, які застосовують у процесі проведення судових експертиз для підвищення ефективності вирішення завдань зі збирання та дослідження комп’ютерних даних.
Keywords: кримінальне провадження; криміналістичні технології; експертні інформаційні технології; комп’ютерні дані; судова експертиза; комп’ютерно-технічна експертиза.