Протидія Службою безпеки України кримінальним правопорушенням на об’єктах критичної інфраструктури: організаційний аспект (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2024)
Статтю присвячено теоретичним засадам організації та управління процесом протидії Службою безпеки України кримінальним правопорушенням на об’єктах критичної інфраструктури. Рівень дієвості цієї діяльності залежить від ефективності організаційного й управлінського впливу суб’єкта на об’єкт управління та системного вирішення наявних проблем. За результатом проведеного аналізу досліджено цілі, завдання організації та управління процесом протидії кримінальним правопорушенням у відповідній сфері, визначено шляхи вирішення окресленої проблеми, а також запропоновано напрями подальших наукових розвідок.
Keywords: протидія кримінальним правопорушенням; Служба безпеки України; організація; управління; об’єкти критичної інфраструктури.