Характерологічні особливості проявів агресивності у дітей (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2024)
У статті досліджено характерологічні особливості проявів агресивності у дітей. Описано різні типи агресії, фактори, які її провокують, та вікові особливості її проявів. Розглянуто фізичну агресію, вербальну агресію та емоційну агресію дитини. Проаналізовано фактори, які можуть провокувати агресивну поведінку у дітей.
Keywords: агресія; діти; фактори ризику; профілактика; корекція.