Експлуатація екіпірування поліцейського під час несення служби в умовах воєнного стану (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2024)
У роботі розглянуто проблемні питання сучасного стану експлуатації екіпірування поліцейськими при несенні служби із забезпечення публічної безпеки та порядку в умовах дії правового режиму воєнного стану, наведено актуальний стан сучасних досліджень з обраної теми й основні проблеми, з якими стикаються поліцейські під час експлуатації екіпірування. У межах дослідження сформовано перелік екіпірування, яке поліцейські частіше використовують під час несення служби в умовах воєнного стану. Цей перелік опрацьовано відповідно до вимог чинного законодавства, надано відповідні висновки та рекомендації.
Keywords: екіпірування; поліція; воєнний стан; забезпечення публічної безпеки та порядку; ергономіка; експлуатація.