Теоретико-правова характеристика ключових інститутів муніципального права (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2023)
Спираючись на аналіз наукових поглядів учених, запропоновано авторське визначення поняття «інститут муніципального права». Виокремлено та надано характеристику ключовим інститутам муніципального права. Зауважено, що окреслені у статті інститути муніципального права не є вичерпними, проте саме вони найбільш змістовно розкривають сутність відповідної галузі права.
Keywords: муніципальне право; місцеве самоврядування; елемент; інститут права.