Характеристики спеціальних принципів бюджетного права (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2023)
Здійснено аналіз наукових поглядів стосовно тлумачення понять «принципи», «принципи права» та «принципи бюджетного права», на основі чого сформульовано авторську думку щодо тлумачення останнього терміна. Виокремлено та надано характеристику спеціальним принципам бюджетного права. Акцентовано увагу на тому, що не всі з окреслених засад було закріплено на законодавчому рівні, а отже, ця прогалина потребує усунення.
Keywords: принципи; принципи бюджетного права; законодавство; бюджет.