Електронні докази у кримінальному процесі: проблемні питання теорії та практики (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2023)
Узагальнено наукові напрацювання щодо поняття, сутності електронних доказів і надано авторське визначення поняття «електронний (цифровий) доказ» у кримінальному провадженні. Досліджено нормативно-правове регулювання використання електронних (цифрових) доказів у кримінальному провадженні. Проаналізовано слідчо-судову практику, а також практику Верховного Суду щодо визнання допустимості таких доказів у кримінальному провадженні.
Keywords: кримінальне провадження; докази; процес доказування; електронний доказ; цифровий доказ; допустимість доказів.