Особа злочинця як елемент криміналістичної характеристики заподіяння необережного тяжкого або середньої тяжкості тілесного ушкодження (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2022)
Визначено і розкрито характерні ознаки особи злочинця як елемента криміналістичної характеристики заподіяння необережного тяжкого або середньої тяжкості тілесного ушкодження, проаналізовано криміналістично значущі ознаки, притаманні особі злочинця: демографічні, соціальні, психологічний та фізичний стан, моральні та психічні якості, зв’язки з потерпілим, схильність до вчинення злочинів.
Keywords: криміналістична характеристика; особа злочинця; кримінальне провадження; заподіяння необережного тяжкого або середньої тяжкості тілесного ушкодження.