Криміналістична тактика: огляд історії становлення та сучасних напрямків розвитку (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2021)
Зроблено огляд досліджень вітчизняних і зарубіжних науковців з історії становлення та розвитку положень криміналістичної тактики: від стародавніх часів до останніх тенденцій XXI ст. Наведено існуючі у спеціальній літературі підходи до періодизації розвитку криміналістичної тактики, відзначено найбільш вагомі праці дослідників, з опублікуванням яких пов’язують нові етапи розвитку криміналістичної тактики.
Keywords: криміналістична тактика; історія становлення та розвитку; періодизація; етапи розвитку.