Теоретичні питання інформаційних джерел формування окремих методик розслідування кримінальних правопорушень (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2021)
Наведено характеристику джерел формування окремих криміналістичних методик розслідування кримінальних правопорушень як їх інформаційної основи. Уточнено поняття, зміст, значення та систему таких джерел. Зроблено висновок, що системний підхід до формування та науково обґрунтовані аналіз і узагальнення змісту цих джерел є умовою розроблення ефективних сучасних методик розслідування кримінальних правопорушень.
Keywords: криміналістична методика; джерела криміналістичної методики; інформаційна основа; окремі методики розслідування кримінальних правопорушень.