Сучасний погляд на інформаційні послуги сервісних центрів МВС України (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2021)
Досліджено процедури реалізації інформаційних послуг сервісними центрами МВС України. Підкреслено множинність інформаційних послуг і відмінність у процедурах їх надання, що обумовило необхідність класифікації цих процедур з метою виявлення їх принципових особливостей. Виділено специфічні ознаки інформаційних послуг сервісних центрів МВС України. Запропоновано внести зміни до норм чинного законодавства щодо вдосконалення процедури реалізації інформаційних послуг сервісними центрами МВС України.
Keywords: адміністративні послуги; процедури; сервісні центри МВС; безпека дорожнього руху; транспортні засоби.