Особливості взаємодії підрозділів кримінальної поліції з іншими суб’єктами у протидії кримінальним правопорушенням проти моральності (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2020)
На підставі проведеного аналізу чинної практики роботи правоохоронних органів щодо протидії кримінальним правопорушенням проти моральності визначено сучасні особливості взаємодії підрозділів кримінальної поліції з іншими суб’єктами в цій сфері. Сформульовано авторське поняття взаємодії підрозділів кримінальної поліції з іншими суб’єктами у протидії кримінальним правопорушенням проти моральності, надано загальну характеристику таких суб’єктів, а також висловлено певні рекомендації з використання їх можливостей працівниками оперативних підрозділів Національної поліції під час виявлення, документування та розслідування цих кримінальних правопорушень.
Keywords: взаємодія; кримінальна поліція; моральність; оперативні підрозділи; протидія кримінальним правопорушенням; розслідування.