Сутність та зміст конкурентоспроможності працівників Національної поліції України (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2020)
Вивчено теоретичні підходи до змісту понять «конкуренція» та «конкурентоспроможність». Обґрунтовано, що конкуренція серед конкурентоспроможних працівників поліції під час зайняття тієї чи іншої посади дозволить досягти високого якісного рівня кадрового складу органів поліції. Узагальнено, що конкурентоспроможність працівника органів Національної поліції України – це сукупність його професійних характеристик, які характеризують його здатність до ефективного виконання покладених на нього завдань та обов’язків щодо охорони правопорядку й протидії правопорушенням і реалізації відповідних прав.
Keywords: конкуренція; конкурентоспроможність; працівник; Національна поліція України.