Завдання та принципи міжнародного співробітництва в галузі судової експертизи (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2020)
Досліджено такі базові категорії, як «завдання», «принципи», «судова експертиза» і «міжнародне співробітництво». Охарактеризовано правове регулювання міжнародного співробітництва в галузі судової експертизи. Розглянуто розуміння категорії «завдання та принципи міжнародного співробітництва в галузі судової експертизи». Сформульовано власний перелік завдань і принципів міжнародного співробітництва в галузі судової експертизи, розкрито їх зміст і значення для практики.
Keywords: завдання; принципи; міжнародне співробітництво; судова експертиза; судові експерти; судово-експертна діяльність.