НЕВІД’ЄМНІ ОСОБИСТІ ПРОЦЕСУАЛЬНІ ПРАВА ПІДОЗРЮВАНОГО В КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ: ОБСЯГ І ЦІЛЬОВЕ ПРИЗНАЧЕННЯ (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2018)
Узагальнено та критично оцінено основні підходи до висвітлення в науковій літературі питання про невід’ємні особисті процесуальні права підозрюваного. Із сукупності прав підозрюваного виокремлено процесуальні права, що можуть бути реалізовані виключно ним самим, та обґрунтовано їх цільове призначення. Підкреслено значення вирішеного завдання для подальшого дослідження процесуального статусу підозрюваного та інших учасників кримінального провадження, яким законодавець делегував його права.
Keywords: кримінальне провадження; підозрюваний; процесуальний статус; невід’ємні особисті процесуальні права