Документи в КК України: їх зміст та взаємозв’язок (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2020)
Досліджено проблеми існування документа, його різновидів та їх співвідношення у структурі Кримінального кодексу України. Наголошено на відповідних характерних аспектах цієї проблеми, а саме: базовим розумінням в цій термінологічній сукупності є поняття «документ»; кожний вид документа, що передбачається в КК України, використовується в конкретній сфері діяльності суспільства та держави; зміст інформації або відомостей, які закріплюються в документі, безпосередньо пов’язаний зі сферою його використання; характерна функціональна спрямованість документа, як правило, безпосередньо відображається в його видовій назві. Зроблено висновок про те, що поняття «документ» та його різновиди співвідносяться як загальне та конкретне.
Keywords: документ; види документів; Кримінальний кодекс; взаємозв’язок між документом та його видами.