Комплексні телекомунікаційно-автотехнічні експертизи (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2019)
Доводено, що традиційні методики автотехнічної експертизи не в змозі дати відповіді на всі питання, які можуть бути порушені в кримінальних та адміністративних справах, а також під час розгляду цивільних позовів про відшкодування збитків і заподіяння шкоди під час дорожньо-транспортних пригод за участю сучасних автотранспортних засобів. Для вирішення зазначеної проблеми запропоновано залучати до процесу дослідження у форматі проведення комплексних телекомунікаційно-автотехнічних експертиз експерта в галузі телекомунікацій. Визначено перелік завдань, які постають перед експертом у сфері телекомунікацій під час проведення таких експертиз. Окреслено перелік відомостей, які в процесі виконання поставлених завдань може виявити експерт у сфері телекомунікацій, а також визначено способи вирішення поставлених завдань.
Keywords: автотехнічна експертиза; телекомунікаційна експертиза; комплексні експертизи.