Види відпочинку за трудовим законодавством, якими користуються працівники Національної поліції України (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2019)
Проаналізовано наукову літературу та досліджено нормативно-правову базу щодо видів часу відпочинку за трудовим законодавством, якими користуються працівники Національної поліції України. Спираючись на погляди окремих авторів, розкрито сутність і зміст видів часу відпочинку поліцейських. Розкрито співвідношення часу відпочинку та робочого часу.
Keywords: час відпочинку; працівник; робочий час; Національна поліція України; службові відносини.