Міжнародне співробітництво у протидії наркозлочинності (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2018)
Розглянуто роль України в міжнародному співробітництві у сфері протидії наркозлочинності, а також проблеми інтеграції чинної національної системи боротьби з наркоманією та пов’язаними з нею правопорушеннями до відповідних структур Європейського Союзу.
Keywords: наркозлочини; наркозлочинність; протидія; міжнародне співробітництво; стратегія