Сутність і значення адміністративних процедур у діяльності судів (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2018)
Проаналізовано підходи вчених до визначення поняття та характеристики особливостей адміністративних процедур, подано ознаки адміністративних процедур у діяльності судів і розкрито їх значення, встановлено стадії адміністративних процедур у діяльності судів.
Keywords: процедура; адміністративна процедура; мета; значення; принципи; стадії; організація діяльності