(untitled) (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2018)
Розглянуто низку питань щодо сутності юридичних складників економічних ризиків, визначено критерії розмежування правомірного та неправомірного економічного ризику для застосування різних видів юридичної відповідальності залежно від завданої шкоди.