(untitled) (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2018)
Проаналізовано адміністративно-правове забезпечення управління у сфері земельних відносин та надрокористування, розглянуто пропозиції з питань упорядкування компетенції та повноважень суб’єктів землекористування.