(untitled) (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2018)
Досліджено стан сучасної системи підготовки кадрів для Національної поліції України. Визначено, що міжнародне співробітництво в галузі підготовки поліцейських кадрів є новим перспективним напрямком міжнародної взаємодії у сфері протидії злочинності. Встановлено, що в сучасних умовах швидкого розвитку інтеграційних процесів у світі та значного зближення країн у різних сферах суспільного життя виникає потреба вчити поліцейських працювати в умовах інтенсивного розвитку міжнародного співробітництва.