(untitled) (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2025)
У статті представлено оцінку ефективності програми реабілітації психологів сектору безпеки та оборони України «Шлях до перемоги». Оцінка ефективності програми реабілітації є комплексним процесом, що охоплює аналіз різних аспектів: задоволеності учасників, змін у їхньому психологічному стані (рівень стресу, тривожності, самопочуття, активності), а також застосування набутих знань у професійній діяльності. Результати дослідження демонструють позитивну динаміку: зниження тривожності, покращення самопочуття та загальне підвищення задоволеності програмою. Отримані дані підтверджують ефективність програми реабілітації та її позитивний вплив на психофізичний стан психологів сектору безпеки та оборони.