(untitled) (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2018)
Досліджено сучасний стан матеріально-фінансового забезпечення діяльності господарських судів, а також зміни, які відбулись у цій сфері у зв’язку з черговою судово-адміністративною реформою. Розроблено рекомендації щодо усунення виявлених недоліків та напрямків удосконалення матеріально-фінансового забезпечення діяльності господарських судів у цілому.