(untitled) (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2025)
Проаналізовано особливості хімічного дослідження кодеїну для встановлення його наявності у складі таблетованих форм. Наведено порядок відбору аналітичної наважки для дослідження кодеїну при проведенні багатооб’єктних експертиз матеріалів, речовин та виробів. Розглянуто склад, лікарські форми, торговельні назви та виробників лікарських засобів, які містять кодеїн і перебувають у легальному обігу аптечних мереж в Україні.