(untitled) (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2024)
Проаналізовано особливості захисту конституційних цінностей в Україні в умовах російської агресії. Встановлено, що цей процес є складним і вимагає комплексного підходу, зокрема реформування законодавства, зміцнення судової системи та міжнародної підтримки. Наголошено на ролі судової системи, яка повинна забезпечувати баланс між національною безпекою та правами громадян, а також міжнародної підтримки, яка є критично важливою для зміцнення правової стабільності та захисту демократичних цінностей.