(untitled) (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2024)
Досліджено стан нормативно-правового регулювання порядку здійснення досудового розслідування, а також з’ясовано його перспективи після деокупації українських територій. Проведено аналіз законопроєктів, які регулюють процедуру здійснення кримінального провадження в післявоєнний період. Особливу увагу приділено питанню оцінки отриманих окупаційною владою доказів та наведено аргументи на користь позиції щодо недопустимості таких доказів.