(untitled) (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2023)
Визначено методичні аспекти проведення судової товарознавчої експертизи меблевих виробів, теоретичні і практичні проблеми товарознавчого дослідження меблевих виробів, виявлено товарознавчі особливості меблів та їхніх дефектів, запропоновано систематизацію інформаційних даних щодо особливостей проведення судової товарознавчої експертизи меблевих виробів стосовно характерних дефектів товарів. Представлено етапи проведення судової товарознавчої експертизи меблів. Наведено рекомендації щодо оцінки якості меблів для учасників зовнішньоекономічної діяльності, експертних організацій і споживачів.