(untitled) (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2021)
Висвітлено особливості проведення експертизи в суді у кримінальних провадженнях в Україні та одинадцяти країнах ближнього зарубіжжя. Проаналізовано та надано пропозиції щодо вдосконалення вітчизняного законодавства про ініціативу суду, залучення в судове провадження експерта та спеціаліста, попереднього дослідження матеріалів кримінального провадження до призначення експертизи, способів ознайомлення з висновком експерта учасників судового розгляду.