(untitled) (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2021)
Досліджено основні етапи становлення та розвитку інституту оперативного обслуговування підрозділами кримінальної поліції галузей економіки, ліній роботи, закріплених об’єктів і територій. Виділено та проаналізовано закономірності формування цього інституту в діяльності оперативних підрозділів через висвітлення нормативної регламентації їхніх повноважень.