(untitled) (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2021)
Наведено характеристику джерел формування окремих криміналістичних методик розслідування кримінальних правопорушень як їх інформаційної основи. Уточнено поняття, зміст, значення та систему таких джерел. Зроблено висновок, що системний підхід до формування та науково обґрунтовані аналіз і узагальнення змісту цих джерел є умовою розроблення ефективних сучасних методик розслідування кримінальних правопорушень.