(untitled) (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2021)
Висвітлено сучасний стан організації в Україні розшуку і повернення активів, отриманих протиправним шляхом, а також наявні проблемні аспекти цієї діяльності, окреслено перспективні шляхи їх вирішення з урахуванням світового досвіду. Зроблено висновок про те, що стратегічним завданням держави є вдосконалення наявної системи розшуку і повернення активів, отриманих протиправним шляхом, створення необхідних законодавчих передумов та налагодження ефективного міжнародного співробітництва.