(untitled) (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2020)
Вивчено основні дослідження наукової літератури та практику органів досудового слідства щодо способів убивств заручника або викраденої людини. Проаналізовано наукові думки, які розкривають поняття «спосіб убивств заручника або викраденої людини», визначено конкретну структуру способів убивств заручників та викраденої людини.