(untitled) (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2020)
На підставі проведеного аналізу чинної практики роботи правоохоронних органів щодо протидії кримінальним правопорушенням проти моральності визначено сучасні особливості взаємодії підрозділів кримінальної поліції з іншими суб’єктами в цій сфері. Сформульовано авторське поняття взаємодії підрозділів кримінальної поліції з іншими суб’єктами у протидії кримінальним правопорушенням проти моральності, надано загальну характеристику таких суб’єктів, а також висловлено певні рекомендації з використання їх можливостей працівниками оперативних підрозділів Національної поліції під час виявлення, документування та розслідування цих кримінальних правопорушень.