(untitled) (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2020)
Проаналізовано особливості порядку відкликання з відпустки деяких категорій працівників. Розглянуто види щорічних відпусток поліцейських. Проведено порівняльний аналіз правового регулювання відкликання з відпустки поліцейського, військовослужбовця та державного службовця. Виокремлено прогалини проблеми правового регулювання порядку відкликання поліцейського з щорічної відпустки. Увагу дослідження спрямовано на врегулювання практичних проблемних аспектів здійснення захисту конституційних, трудових прав поліцейських, як сторони службово-трудових відносин та вдосконалення Закону України «Про Національну поліцію».