(untitled) (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2018)
На основі існуючих доктринальних понять громадського контролю й аналізу чинного законодавства сформульовано авторське визначення громадського контролю за діяльністю Національного антикорупційного бюро України з урахуванням її специфіки та особливостей. Окрему увагу приділено характеристиці предмета та суб’єктного складу громадського контролю за діяльністю Національного антикорупційного бюро України.