(untitled) (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ, 2018)
Досліджено нормативні акти, що мають стосунок до кібербезпеки. Виявлено й проаналізовано неузгодженості та суперечності понятійно-термінологічного апарату кібербезпеки, запропоновано шляхи їх усунення.